به آینده امیدوار باشید

لا تقنطوا من رحمه الله- ز گهواره تا گور دانش بجوی

به آینده امیدوار باشید

لا تقنطوا من رحمه الله- ز گهواره تا گور دانش بجوی

به آینده امیدوار باشید

وبلاگی درباره ی همه چیز ،عمومی- اجتماعی- جامعه- اخبار و...

نوشیدنی در زمستان

جمعه, ۲۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۰:۰۷ ق.ظ

درست کردن قهوه به سبک مکزیکیدرست کردن قهوه به سبک مکزیکی

مواد لازم :
 
مواد لازم:
30 گرم قهوه سیاه شکلاتی
1 فنجان شیر
4/1 قاشق چایخوری پودر دارچین
شکر برای مزه
2 قطره عصاره بادام
1 فنجان قهوه داغ غلیظ
کمی خامه ، و پودر کوکا برای تزئین

 

طرز تهیه:
1- کمی شکلات را در یک قابلمه کوچک روی سماوری که آب جوشان در آن قرار دارد بگذارید تا آب شود.کمی شیر داخل یک ماهیتابه کوچک ریخته و بگذارید حرارت ببیند و بعد زیر ان را زیاد کنید تا بجوشد. پس از بجوش آمدن آن را روی شکلات ها ریخته و هم بزنید.

2- حالا عصاره بادام ، دارچین و شکر را برای مزه دار کردن قهوه به مخلوط شیر و شکلات اضافه کنید.سپس آن را روی حرارت متوسط گاز بگذارید تا غلیظ شود.

3- نیمی از لیوان را با مخلوط شکلات پر کرده و نیمی دیگر قهوه داغ را بریزید. قبل از سرو قهوه کمی خامه و پودر کوکا را برای تزئین بریزید.

یک نوشیدنی زمستونییک نوشیدنی زمستونی

مواد لازم :
1:یک عدد به رسیده متوسط 

2:دو فنجان آب جوش

3:یک عدد لیموی تازه(در صورت تمایل)

 به را کاملا تمیز کرده و بشویید.بعد به وسیله ی رنده در ابعاد متوسط یا بزرگ رنده کنید میتوانید دانه های به را در صورت تمایل بردارید که از آن در درمان گلو درد استفاده کنید. بعد از اینکه به را کاملا رنده کردید یک دستمال تمیز خشک بردارید و به های رنده شده را روی آن پهن کنید تا کاملا خشک شوند.ممکن است حتی تا یک شبانه روز طول بکشد. بعد به را از روی دستمال جمع کنید و داخل یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت ملایم فقط تفت دهید.(مثل بو دادن تخمه)حواستان باشد که زیاد بو نخورند که بسوزند.ممکن است تلخ شود.حالا به ها را بردارید و داخل قوری بریزید و دو فنجان آب جوش را روی آن بریزید تا دم شود.حالا مانند چای به دم کشیده را داخل فنجان ریخته و در صورت تمایل مقداری لیموی تازه را روی دم کرده ی به بچکانید.فراموش نکنید که به آرامش بخش نیز هست. نوش جان

 

  « نوشیدنی شیـر و شکلات »
« نوشیدنی شیـر و شکلات »

مواد لازم : برای دو نفر

▪ نصف فنجان شکلات خرد شده
▪ یک فنجان شیر
▪ ربع قاشق چای خوری پودر دارچین
▪ کمی پودر فلفل
▪ یک قاشق چای خوری قهوه فوری
● زمان تهیه: هشت دقیقه

 شکلات را به نصف فنجان شیر اضافه کرده و آن را روی حرارت قرار دهید تا کاملاً آب شود. سپس قهوه، دارچین و فلفل را به آن اضافه کرده وخوب هم بزنید تا قهوه در آن حل شود. حال بقیه شیر را به آن افزوده و آن را در فنجان بریزید. در صورت تمایل با افزودن شیر بیشتر میل کنید.

▪ ارزش غذایی هر نوشیدنی:۲۶۶ کالری، ۱۵ گرم چربی، ۱۰ میلی گرم کلسترول، ۷۱ میلی گرم سدیم، ۳۳ گرم کربوهیدرات، ۲‎/۸ گرم فیبر رژیمی و شش گرم پروتئین

  بهترین نوشیدنی ها در فصل سرما
بهترین نوشیدنی ها در فصل سرما

مواد لازم :
 

 جلوگیری از سرماخوردگی یادگیری نحوه تهیه چند نوشیدنی گیاهی و رعایت برخی توصیه‌ها خالی از فایده نیست
.


فقط در تابستان نیست که بدن برای تنظیم دمای مناسب خود فعالیت‌ بیشتری دارد و در جریان این فعالیت آب از دست می‌‌دهد، بلکه با سرد شدن هوا و تغییر پیوسته ی دمای بدن به دلیل رفت و آمد در محیط گرم اتاق و هوای سرد بیرون، نوشیدن مایعات فراوان نیز ضروری است.
بهترین نوشیدنی‌ها آب‌ معدنی ، چای و آب‌ میوه رقیق شده هستند.
همراه این نوشیدنی ها، استفاده از قرص‌های حاوی "روی" نیز توصیه می‌شود (البته تحت نظر پزشک) که در تقویت ایمنی بدن موثر است. با تقویت سیستم ایمنی بدن ، میزان ابتلا به سرماخوردگی کاهش می یابد.

شبی یک لیوان مخلوط زنجبیل و آب‌ میوه :
صد گرم آب ‌‌‌‌‌هویج، صد گرم آب ‌پرتقال تازه و نصف قاشق چای‌خوری زنجبیل تازه رنده شده را مخلوط کنید و پیش از خواب بنوشید.

چای زیرفون :
گیاه زیرفون خواص دارویی بسیاری دارد. دم‌ کرده گل ‌زیرفون برای درمان سرماخوردگی و سرفه توصیه می‌شود.
نوشیدن این دم کرده در درمان برونشیت و بیماری‌های عفونی هم موثر است.
برای جلوگیری از سرماخوردگی نوشیدن چند لیوان دم کرده ی گل ‌زیرفون در روز توصیه می‌شود.

دم کرده آقطی سیاه :
آقطی‌ سیاه (انگور کولی) برای رفع یبوست، سنگ کلیه و از بین بردن کک و مک مفید است.
دم کرده آقطی ‌سیاه همراه یک قاشق چای‌خوری عسل، سیستم ایمنی بدن را در هوای سرد تقویت می‌کند.

 

 

دم‌نوش‌ها سالیان درازی است که با زندگی ما انسان‌ها عجین شده و در درمان بیماری‌های متعددی به طب سنتی یاری رسانده‌اند.

نوشیدنی‌ها هم مانند مزاج‌های آدمی متفاوت هستند و با شروع هر فصل نوع آنها تغییر می‌کند.

به عنوان مثال تابستان با نوشیدنی‌هایی که مزاج خنک و مرطوب دارند و زمستان با نوشیدنی‌های گرم و خشک همراه است.

سراغ دکتر سعید صانعی محقق طب سنتی رفته‌ایم تا در این باره بیشتر بدانیم.

دم‌کردنی‌های فصل سرد
گل، ساقه، برگ و همه قسمت‌های گیاه در دم‌نوش‌های فصلی سرما مورد استفاده قرار می‌گیرند اما در موارد کمی از ریشه‌ گیاه برای درمان استفاده می‌شود. نوشیدنی‌ها به دو طریق، دم‌کردنی یا جوشیدنی تهیه می‌شوند.

اگر بخواهیم دارویی با اثر قوی داشته باشیم، گیاه را می‌جوشانیم.

معجون معجزه‌آسا
زنجبیل را می‌توان در شیر به همراه عسل و دارچین جوشاند.

این ترکیب برای افرادی که دچار درد آرتروز و ورم مفاصل هستند، بسیار مفید است.

این «نوشیدنی» را می‌توان به عنوان صبحانه و با چند تکه نان صرف کرد.

اگر این معجون معجزه‌آسا به مدت ۴۰ روز استفاده شود، دردهای زانو به طور کامل برطرف می‌شوند.

گل بنفشه؛ تسکین سرفه‌های خشک
گل بنفشه را به صورت «دمنوش» درست می‌کنند.

این گل مزه بسیار خوبی دارد و به صورت شربت دارویی در داروخانه‌ها به فروش می‌رسد.

به این دمنوش‌ می‌توان گل سرخ هم اضافه کرد. گل بنفشه در درمان سرفه‌های خشک بسیار مناسب است.

بهمن 90

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۹/۰۹/۲۸
فاصله گلناری

نوشیدنی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی