به آینده امیدوار باشید

لا تقنطوا من رحمه الله- ز گهواره تا گور دانش بجوی

به آینده امیدوار باشید

لا تقنطوا من رحمه الله- ز گهواره تا گور دانش بجوی

به آینده امیدوار باشید

وبلاگی درباره ی همه چیز ،عمومی- اجتماعی- جامعه- اخبار و...

دستور چند غذا

جمعه, ۲۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۰:۱۳ ق.ظ

 

سمبوسه ماهی

سمبوسه ماهی

مواد لازم :
 
(برای 4 نفر):
ماهی آزاد                                  180 گرم

جعفری و پیازچه خرد شده           به میزان لازم

سیر ساطوری شده                     4 حبه

سیب زمینی آب پز متوسط          4 عدد

فلفل دلمه‌ای خرد شده               نصف لیوان

نان لواش                                    3 عدد 

روغن مخصوص سرخ کردنی         5 قاشق مرباخوری

 

 ابتدا ماهی را با کمی نمک و آب‌لیمو بخارپز کنید.

ماهی و سیب زمینی پخته را رنده کنید.

سپس ماهی را با سیب زمینی‌ مخلوط کنید و به آنها سیر، جعفری، پیازچه و فلفل دلمه‌ای خردشده را بیفزایید.

نان‌های لواش‌تان را نیز به 5 مستطیل تقسیم کرده و مواد یاد شده را به شکل مثلثی داخل آنها قرار داده و بپیچید(طرز پیچیدن نان سمبوسه).

سمبوسه ها را در روغنی که از قبل داغ کرده‌اید، سرخ کنید.

حال غذا آماده است.

پیتزا پیراشکیپیتزا پیراشکی

موارد لازم جهت خمیر :

 

 

تخم مرغ یکی دو تا
روغ مایع نصف لیوان
شیر یک لیوان
آرد سه چهار لیوان
نمک به مقدار لازم
 

 

 

مواد لازم جهت داخل پیراشکی :

 

 

سوسیس
سیب زمینی
سس قرمز
قارچ
فلفل دلمه
پنیرپیتزا

 

 

 

 طرز تهیه :

اول باید خمیرش رو درست کنید. توی یه کاسه گود، تخم مرغ رو بریزید و با چنگال هم بزنید. روغن رو اضافه کنید و دوباره هم بزیند. شیر رو هم بریزید و سپس آرد و کم کم اضافه کنید.

 

نکته مهم : اگر تا قبل از اینکه تمام آرد رو بریزید، متوجه شدید که مقدار خمیر کم است، می توانید همانجا تخم مرغ و کمی شیر و روغن اضافه کنید (شیر بیشتر باشه) و آرد بیشتری بریزید.

تا جایی آرد اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد. سپس در نایلون فریز قرار دهید و اجازه دهید قدری در هوای اتاق استراحت کند !

 

1- به سراغ مواد داخل آن بروید. می توانید از گوشت چرخ کرده و جعفری و قارچ نیز استفاده کنید. این دیگر بستگی به سلیقه خودتان دارد. من در خانه سوسیس و سیب زمینی داشتم. اینها و فلفل دلمه را نگینی خرد میکنیم و جدا جدا سرخ می کنیم و با قارچ خرد شده مخلوط می کنیم ( روی حرارت) سپس سس قرمز را می ریزیم و هم می زنیم. نباید آب داشته باشد. می گذاریم سرد شود.

حالا باید خمیر را روی یک تخته با وردنه باز کنیم. حتماً باید قدری آرد بریزیم .سپس به اندازه دلخواه یا با قالب یا ته لیوان یا نعلبکی یا هر وسیله ای که خواستیم (!)، از آن در بیاوریم. سپس باید قدری پنیرپیتزای رنده شده بریزیم و بعد از موادمان که نباید داغ باشد(وگرنه خمیر را سوراخ می کند.) را روی خمیر بریزیم. دوباره کمی پنیرپیتزا می ریزیم و خمیر را می بندیم.

2- سپس دو طرف خمیر را به هم می چسبانیم و با دست، چین م دهیم.

3- بعد از اتمام این کار، روغن را داغ می کنیم. احتیاج به ظرف گود نداریم. از ماهیتابه استفاده می کنیم. و پیراشکی ها را خوب سرخ می کنیم. برعکس سمبوسه که خیلی روغن می برد، پیراشکی پسر خوبی است و زیاد روغن نمی برد ! بعد از آن نوش جان میکنیم

  دسر مافین کرم شکلات با خامه
دسر مافین کرم شکلات با خامه

مواد لازم :
 آرد ………… ۳۲۵ گرم

پودرکاکائو ………… ۵۰ گرم
تخم‌مرغ ………… ۳ عدد
روغن مایع ………… ۱۵۰ میلی‌لیتر
آب جوش ………… ۲۵۰ میلی‌لیتر (یک لیوان)
خامه صبحانه ………… ۲ قاشق غذاخوری
پودر فندق ………… ۵۰ گرم
بیکینگ‌پودر ………… یک قاشق چای‌خوری
شکر ………… ۲۰۰ گرم
خامه و توت‌فرنگی برای تزئین ………… به میزان لازم

 ابتدا آرد را با شکر،‌ پودر کاکائو و بیکینگ پودر داخل کاسه‌ای ریخته و همه را با هم مخلوط می‌کنیم.

تخم‌مرغ، خامه، روغن و آب را نیز داخل کاسه‌ای دیگر توسط همزن دستی مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود.
وسط مواد خشک داخل کاسه را کمی گود کرده و مایعات را داخل آن می‌ریزیم و با همزن دستی به هم می‌زنیم تا یکنواخت شود.

دوسوم از قالب‌های کنگره‌دار مخصوص مافین را پر کرده و مواد را به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، می‌پزیم.

مافین‌های حاصل را از داخل قالب خارج کرده همانند شکل پشت آن‌ها را به ارتفاع یک سانتی‌متر برش می‌دهیم. دایره حاصل را از وسط به دو نیم تقسیم کرده، روی مافین یک اسکوپ بستنی قرار می‌دهیم و کیک برش خرده آماده شده را به شکل پروانه روی بستنی قرار می‌دهیم.

خامه برای بچه‌ها مفید است.

این شیرینی خوشمزه تمام آن خواص را دارا است و علاوه بر این، در تهیه آن از خامه استفاده شده که جزو لبنیات بسیار مفید برای رشد بچه‌ها است. پزشکان تغذیه توصیه می‌کنند بزرگ‌ترها از لبنیات کم‌چرب استفاده کنند اما برای بچه‌ها، مخصوصا بچه‌های زیر ۵ سال لبنیات پر چرب را توصیه می‌کنند. شما می‌توانید خامه را به مقدار معقول در رژیم تغذیه‌ای کودک قرار دهید و از این طریق به رشد او کمک کنید.  مگر اینکه فرزند شما اضافه وزن داشته باشد که در این صورت بهتر است این دسر را برای او درست نکنید.

  خورشت جوجه و غوره و بادمجان
خورشت جوجه و غوره و بادمجان

مواد لازم :
 شش عدد بادمجان،
 یک عدد مرغ یا جوجه ۸۰۰ گرمی،
 دو خوشه غوره،
 پنج عدد گوجه فرنگی،
 یک پیاز متوسط،
 مقداری نمک و ادویه.

 

 شیوه پخت:
پوست بادمجان ها را بکنید و از درازای آن در روغن سرخ کنید. پیازها را نیز پس از خرد کردن تفت دهید. اکنون قطعات مرغ را به همراه گوجه فرنگی خرد شده و زردچوبه و کمی نمک به همراه پیاز و آب بپزید.گوشت مرغ زودپز است و نیازی به پخت زیاد ندارد. حال بادمجان ها و غوره را به قابلمه بیفزایید و بعد از کم کردن حرارت اجاق، اجازه دهید غذا ۱۵ دقیقه بپزد.
همواره پیش از کشیدن (سرو کردن) غذا، مزه آن را بچشید، دقت کنید بادمجان ها خوب پخته باشند. این خورشت را می توانید با چلو یا نان همراه کنید.

 

مواد لازم :
       پودر دارچین                          یک قاشق چای خوری     

      آبیکینگ‌پودر                           نصف قاشق چای خوری 

      آرد                                       300  گرم      

     شکر قهوه‌ای                       140 گرم   

شکر ریز طلایی                    50 گرم 

روغن گل آفتابگردان              250 میلی لیتر 

تخم مرغ                               4 عدد 

سیب                                    3 عدد

گردو خرد شده                      100 گرم

مواد لازم برای تهیه کرم کیک:

کره                                100 گرم

شربت آب قند                1 قاشق غذاخوری  

شکر قهوه‌ای                 50 گرم 

پنیر پرچرب                     200 گرم

روش تهیه

* درجه‌ی فر را روی 150 درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید. دو ظرف با ارتفاع دیواره 20 سانتی‌متر برای پخت کیک در نظر بگیرید و آن‌ها را داخل فر بگذارید.

* سیب‌ها را بدون این که پوست آن‌ها را جدا کنید، با رنده درشت، رنده نمایید.  

* ابتدا آرد، دارچین و بیکینگ‌پودر را داخل یک ظرف بزرگ با هم مخلوط کنید. سپس شکرها را به مخلوط اضافه نمایید و کاملاً هم بزنید تا شکر کاملاً با بقیه مواد مخلوط شود و گلوله های شکر داخل مخلوط باقی نماند.

* سپس روغن و تخم مرغ و سیب را بیفزایید و کاملاً همه مواد را با هم ترکیب کنید. پس از آن گردو را نیز به مواد اضافه کنید.

* خمیر آماده شده را به میزان مساوی داخل دو ظرفی که برای پخت در نظر گرفته‌اید، بریزید. ظرف‌ها را به مدت 45 دقیقه داخل فر قرار دهید تا زمانی که اگر چاقویی داخل کیک‌ها کردید مایه کیک به آن‌ها نچسبد.

* ظروف حاوی کیک را از فر خارج کنید و بگذارید برای مدتی کیک‌ها داخل ظروف سرد شوند. سپس آن‌ها را از ظرف‌ها خارج کنید تا کاملاً سرد شوند.

* تمام موادی را که برای تهیه کرم کیک به آن اشاره شده است را داخل یک طرف بریزید و کاملاً به هم بزنید. مواد را داخل یخچال قرار دهید تا خنک و غلیظ شوند. نیمی از کرم آماده شده را روی یکی از کیک‌ها بمالید و کیک دیگر را روی آن قرار دهید. باقیمانده کرم را نیز روی سطح کیک بالایی بمالید.

عصرانه خوشمزه شما آماده است! میل بفرمایید.

نوش جان 

  شیر چایی

شیر چایی

مواد لازم :
چای..........4 قاشق سر پر

شیر.........سه فنجان

شکر.........به مقدار دلخواه

ابتدا 4 قاشق چای را در قوری ریخته و به اندازه یک سوم فنجان آب روی چای ریخته به مدت 10 دقیق مثل چای معمولی دم میکنیم.بعد سه فنجان شیر را روی آن ریخته(میتونیم شکر رو هم اضافه کنیم یا در آخر اضافه کنیم) بعد مخلوط شیر رو چای را روی کتری گذاشته و حدود نیم ساعت میذاریم دم بکشه.بعدش اونو صاف میکنید و نوش جان میکنید:ِ

پیتزا وارونه

 

بهمن 90

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۹/۰۹/۲۸
فاصله گلناری

دستور خورشت

غذا

کیک

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی